Nieuws

Mag PSV nog een gekochte verdediger inschrijven voor de CL-return tegen Rangers?

Mag PSV nog een gekochte verdediger inschrijven voor de CL-return tegen Rangers?

24 augustus - 18:23 Laatste update: 29 augustus - 08:12

PSV heeft de selectie al aardig op orde, maar bekend is dat er nog altijd wordt gezocht naar een extra centrale verdediger. De Eindhovenaren spelen woensdag de return in de play-offs van de Champions League tegen Rangers FC. Mocht PSV voor woensdag nog een verdediger halen, mag deze dan eigenlijk spelen? VoetbalNieuws zoekt het voor je uit.

Van PSV is bekend dat ze meerdere ijzers in het vuur hebben. De namen van Zeno Debast (RSC Anderlecht), Jarrad Branthwaite (Everton) en Miles Robinson (Atlanta United) worden volgens het Eindhovens Dagblad aan de Eindhovenaren gelinkt als vervanger van André Ramalho, die geen zekere indruk maakt. De Braziliaan viel overigens uit met een blessure en dat gold ook voor Olivier Boscagli.

Helaas voor PSV heeft de UEFA de regel gesteld dat er geen spelers meer ingeschreven mogen worden vóór een returnwedstrijd in de kwalificatieronden van een Europees toernooi. Dat betekent dat PSV zal moeten roeien met de riemen die ze hebben. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!