Nieuws

Wanneer sluit de zomerse transfermarkt van 2023 in Engeland?

Wanneer sluit de zomerse transfermarkt van 2023 in Engeland?

16-08-2023 13:24 Laatste update: 24-08-2023 10:19

De transferwindow is in vele landen al enige tijd open maar het sluiten ervan komt met de dag dichterbij. Zo ook in de Premier League, waar clubs nog tot begin september hebben om hun selecties te versterken. Op welke datum sluit de zomerse transfermarkt in Engeland? VoetbalNieuws zet het voor je op een rij.

Engeland

In Engeland werd er dit seizoen al weer met de nodige miljoenen gesmeten door clubs als Arsenal, Liverpool en Chelsea die bijvoorbeeld spelers als Declan Rice, Dominik Szoboszlai en Moises Caicedo naar hun club haalden. De kans is groot dat daar de komende dagen nog vele miljoenen meer bij gaan komen.

In tegenstelling tot vorig seizoen staat de deadline in Engeland dit jaar op dezelfde dag als in Nederland. Dat betekent dat de Eredivisie niet meer van spelers kan worden beroofd na die datum zonderd dat er nog spelers gehaald kunnen worden. Net als in Nederland sluit de transfermarkt in Engeland op 1 september.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!