Nieuws

'Toekomst technisch directeur onzeker bij PSG door rel rond Mbappé'

'Toekomst technisch directeur onzeker bij PSG door rel rond Mbappé'

03-08-2023 23:00

De toekomst van Luis Campos als technisch adviseur van Paris Saint-Germain is zeer onzeker geworden. De volgens L'Équipe wordt de Portugees verantwoordelijk gehouden voor de rel rond Kylian Mbappé, die weigert zijn aflopende contract te verlengen.

Naar verluidt overweegt voorzitter Nasser Al-Khelaïfi om Campos te ontslaan. De rel rond Mbappé zou de directe aanleiding zijn voor de twijfels over de Portugees, die pas een jaar in dienst is als technisch adviseur van PSG.

Mbappé liet recent weten zijn tot 2024 lopende contract niet te verlengen bij de Franse topclub. Dit tot grote woede van Al-Khelaïfi, die Campos hiervoor verantwoordelijk houdt. De voorzitter vraagt zich af of de Portugees wellicht samen werkt met het kamp van Mbappé.

Ook de grote invloed van zaakwaarnemer Jorge Mendes bij PSG wordt Campos aangerekend. De toekomst van de adviseur in Parijs is daardoor zeer onzeker geworden. Volgens Franse media wordt er zelfs al gezocht naar een vervanger.

Ondertussen blijft Campos wel transfers afronden voor PSG. Zo schijnen Ousmane Dembélé en Gonçalo Ramos op weg naar Parijs te zijn. Of Campos nog lang de tijd krijgt om zijn transferbeleid uit te voeren, is echter zeer de vraag door de spanningen rond Mbappé.