Breaking news

'PSV aast op voormalig Feyenoord- en Ajax-target, concurrentie uit Ligue 1'

'PSV aast op voormalig Feyenoord- en Ajax-target, concurrentie uit Ligue 1'

03-08-2023 12:47 Laatste update: 12:57

Arsen Zakharyan is volgens Voetbal International op weg naar Strasbourg, maar PSV hoopt de aanvallende middenvelder als opvolger van Xavi Simons aan te trekken. Eerder toonden ook Feyenoord en Ajax interesse in de Rus. 

PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International meldt dat de Eindhovenaren in de zoektocht naar een opvolger voor de naar RB Leipzig vertrokken Xavi Simons bij Zakharyan zijn uitgekomen. De Armeense Rus van Dinamo Moskou werd eerder deze zomer al nadrukkelijk gelinkt aan Feyenoord, terwijl Ajax zijn verrichtingen ook in de gaten hield. 

De twintigjarige Russisch international lijkt echter hard op weg naar Strasbourg, de club die een samenwerking is gestart met Chelsea. Dat is geen toeval. Zakharyan werd eerder al in verband gebracht met een overgang naar de Londenaren, maar die transfer kwam nooit rond. 

Het is onbekend of PSV nog een poging gaat wagen om de deal te kapen. Mochten de Eindhovenaren achter het net vissen, dan gaat de zoektocht naar een opvolger voor Simons verder. Op dit moment bekleedt de piepjonge Isaac Babadi de nummer 10-positie bij PSV.