Transfernieuws

Update: na Taabouni neemt ook Bannis definitief afscheid van Feyenoord

Update: na Taabouni neemt ook Bannis definitief afscheid van Feyenoord

14 juli - 12:18 Laatste update: 18 juli - 13:53
1

Naoufal Bannis is de volgende speler van Feyenoord die naar Qatar vertrekt. Volgens Voetbal International is de spits, net als Mohamed Tabouni, onderweg naar het Midden-Oosten.

De 21-jarige Bannis werd de afgelopen seizoenen verhuurd aan FC Dordrecht, NAC Breda en FC Eindhoven. De spits wist negen keer te scoren en drie assists te verlenen in het afgelopen Keuken Kampioen Divisie-seizoen en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld. Bij Feyenoord zelf leek er geen ruimte meer voor de spits en dat zal met het vertrek worden bevestigd.

Net als Taabouni had Bannis nog een eenjarig contract in Rotterdam. Taabouni heeft zich drie seizoenen aan Al-Arabi verbonden, welke club Bannis overneemt is nog niet duidelijk. Bannis arriveerde in 2016 in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar kon nooit de stap van het O21-elftal naar de hoofdmacht maken. Bannis kwam in totaal twaalf keer uit in de Eredivisie, daarin scoorde hij twee keer en gaf hij twee assists.

Update: Naoufal Bannis heeft afscheid genomen van Feyenoord en tekent een vijfjarig contract in Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!