Transfernieuws

Update: 'Milan biedt twintig miljoen euro: Reijnders ontbreekt bij oefenwedstrijd'

Update: 'Milan biedt twintig miljoen euro: Reijnders ontbreekt bij oefenwedstrijd'

12-07-2023 13:41 Laatste update: 13:42

Woensdag ontbrak Tijjani Reijnders bij de oefenwedstrijd van AZ tegen Standard Luik. De reden voor zijn afwezigheid is onduidelijk, maar het voedt de geruchten over een mogelijk vertrek van de middenvelder.

De oefenwedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld, maar AZ heeft de opstelling gedeeld via sociale media. Reijnders staat niet op het wedstrijdformulier voor zowel de eerste als de tweede helft.

Reijnders staat in de nadrukkelijke belangstelling van AC Milan. Naar verluidt heeft de Italiaanse grootmacht al twee pogingen gedaan om Reijnders aan te trekken. Het laatste bod zou bestaan uit negentien miljoen euro plus vier miljoen euro aan bonussen. Het is niet bekend of AZ met dit bod akkoord is gegaan.

Daarentegen stond Milo Kerkez wel in de basis. Eerder werd de linksback in verband gebracht met Benfica, maar de Portugezen kozen voor David Jurásek van Sparta Praag. Er gingen ook geruchten dat Kerkez op weg was naar Lazio en persoonlijk al rond was met de club.

Update: Volgens transferexpert Fabrizio Romano zitten de onderhandelingen in een stroomversnelling. Het tweede bod van AC Milaan zou in tegenstelling tot eerder berichtgeving gaan om twintig miljoen euro exclusief bonussen.