Breaking news

Update: 'Feyenoord- en Ajax-target moet acht miljoen euro kosten'

Update: 'Feyenoord- en Ajax-target moet acht miljoen euro kosten'

12-07-2023 09:48 Laatste update: 09:48
7

Nadat eerder het nieuws naar buiten kwam dat Feyenoord geïnteresseerd is in Arsen Zakharyan, blijkt nu ook Ajax de Rus van Dinamo Moskou in de gaten te houden. Dat meldt Fabrizio Romano. 

Nadat 1908 maandagavond al melding maakte van de interesse van Feyenoord in Zakharyan, werd deze interesse in de nacht van maandag op dinsdag bevestigd door de doorgaans goed ingevoerde Romano. De journalist meldt bovendien dat ook Ajax de Russische spelmaker op de radar heeft staan. 

Feyenoord zou aan het 'pushen' zijn om de deal met de twintigjarige middenvelder rond te krijgen. Zahharyan heeft nog een contract tot medio 2024 bij Dinamo Moskou, de club waar ook Sebastian Szymanski onder contract staat. De Pool lijkt echter naar Fenerbahçe te vertrekken. 

Arsen Zakharyan, on Feyenoord list for this summer. He’s one of players being considered with Feyenoord pushing on that deal. 🇳🇱🇷🇺

Zakharyan, out of contract in 2024 and big opportunity on the market after Chelsea deal collapsed one year ago.

Also Ajax are monitoring Arsen. pic.twitter.com/NbmWthoPMq

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 11, 2023

Het is onbekend of Ajax ook écht werk maakt van de transfer. De Amsterdammers werden eerder al gelinkt aan een andere speler uit de Russische competitie: Eduard Spertsyan. Die middenvelder komt uit voor FK Krasnodar. 

Update: Na 1908 en Fabrizio Romano meldt ook De Telegraaf dat Feyenoord geïnteresseerd is in Zakharyan. De ochtendkrant meldt niets over Ajax, maar weet wel wat de middenvelder moet kosten: acht miljoen euro zou genoeg moeten zijn om hem los te weken bij Dinamo Moskou.