'RKC laat aanvoerder niet vertrekken naar Willem II ondanks 'flinke biedingen''

'RKC laat aanvoerder niet vertrekken naar Willem II ondanks 'flinke biedingen''

24 januari - 12:38 Laatste update: 14:44
Eredivisie 0 Reacties

Willem II had de gelederen deze winter graag versterkt met Melle Meulensteen. Het Brabants Dagblad weet dat 'betrouwbare bronnen' bevestigen dat er een streep is gegaan door de transfer.

De Tilburgers verkeren in dramatische vorm in de Eredivisie en zijn afgezakt naar de vijftiende plaats op de ranglijst. In de zoektocht naar defensieve versterkingen kwamen de Tricolores uit bij Meulensteen. Volgens de regionale krant heeft Willem II twee keer een 'flink bod' uitgebracht op de mandekker van RKC.

Volgens het dagblad waren de Waalwijkers niet onder de indruk van de aanbieding van technisch directeur Joris Mathijsen. Meulensteen staat tot medio 2024 onder contract bij de ploeg van coach Joseph Oosting. Willem II-trainer Fred Grim werkte eerder samen met de centrale verdediger tijdens hun gezamenlijke periode bij RKC.

Volgens het BD is inmiddels duidelijk geworden 'dat de clubs moeten wachten tot de zomerse transferperiode'. Grim gaf donderdag nog aan de hoop te hebben dat Meulensteen in januari aan zou sluiten bij Willem II. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie