'Newcastle United nog lang niet klaar: Lingard en Sevilla-verdediger moeten komen'

'Newcastle United nog lang niet klaar: Lingard en Sevilla-verdediger moeten komen'

Het steenrijke Newcastle United is nog niet uitgewinkeld op de transfermarkt. De bespeler van St. James Park' wil Sevilla-verdediger Diego Carlos en Manchester United-middenvelder Jesse Lingard tijdens de huidige transferperiode nog aantrekken.

Transferspecialist Fabrizio Romano verzekert dat The Magpies reeds tot een persoonlijk akkoord zijn gekomen met de Braziliaanse mandekker. De club zou naar verluidt bereid zijn om 35 miljoen euro neer te tellen voor de diensten van de 28-jarige verdediger. Sevilla laat Carlos echter niet zonder slag of stoot gaan en zet hoger in.

Doordat Lille OSC voet bij stuk hield en Sven Botman niet naar Engeland liet vertrekken, lijkt Newcastle nu voor Carlos te opteren als alternatief. Daarnaast verzekert het Engelse Sky Sports dat de club van manager Eddie Howe maar wat graag Jesse Lingard van zijn uitzichtloze positie bij The Red Devils wil bevrijden.

Begin januari streek Kieran Trippier neer bij Newcastle United, tevens een goede vriend van Lingardinho. Ondanks het aflopende contract van de 29-jarige Engelsman zetten The Mancunians hoog in. 'Het lijkt er steeds meer op dat Newcastle een ongelofelijk bod moet doen aan zowel Manchester United als Lingard zelf om deze deal over de streep te trekken', verzekert het medium.

Newcastle United werd in oktober overgenomen door het Saudische Public Investment Fund (PIF) en groeide daarmee in één klap uit tot rijkste club van de wereld. Tot op heden streken alleen Trippier en Chris Wood neer in Noord-Engeland. Donny van de Beek zou bedankt hebben voor een eventuele overstap naar de nummer negentien van de Premier League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie