Transfernieuws

 'Allegri weigert miljoenen-aanbod uit Saudi-Arabië'

'Allegri weigert miljoenen-aanbod uit Saudi-Arabië'

25-06-2023 22:27 Laatste update: 22:42

Massimiliano Allegri heeft een aanbod van 20 miljoen euro per jaar uit Saudi-Arabië afgewezen. De Italiaanse oefenmeester kon volgens Fabrizio Romano tekenen tot medio 2025 bij Al Hilal, maar blijft zijn huidige club Juventus trouw. 

Eerder bracht La Repubblica al dat Allegri in de belangstelling zou staan van een Saoedische club. Volgens de sportkrant heeft hij zo zijn redenen om de aanbieding af te wijzen: hij is volop bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen bij Juve. Afgelopen seizoen eindigde hij teleurstellend zevende met De Oude Dame, dus er is voor de oefenmeester nog genoeg recht te zetten in de Serie A.

Dat Allegri bestand is tegen de miljoenen uit het Midden-Oosten blijkt deze transferzomer eerder een uitzondering dan de regel. Eerder vertrokken Karim Benzema, N'Golo Kante en Ruben Neves al naar de Saoedische competitie. Daarnaast worden meerder Chelsea-spelers sterk in verband gebracht met een lucratieve overstap.

  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!