Transfernieuws

Zaakwaarnemer Van Ewijk ontkent: 'Wacht niet op aanbiedingen van PSV en Ajax'

Zaakwaarnemer Van Ewijk ontkent: 'Wacht niet op aanbiedingen van PSV en Ajax'

15-06-2023 12:54

De zaakwaarnemer van Milan van Ewijk ontkent de geruchten dat de sc Heerenveen-back wacht op aanbiedingen van Ajax en PSV. De jonge rechtsback staat open voor alles en dus ook voor een move naar Sporting Portugal, meldt zijn belangenbehartiger aan het Portugese O Jogo.

O Jogo meldde eerder deze week nog dat Van Ewijk de aanbiedingen van de Nederlandse topclubs afwachtte. Clubs als Sporting Portugal werden volgens die berichtgeving in de wachtkamer gezet door de Nederlandse verdediger, maar niets bleek minder waar volgens zaakwaarnemer Style de Jong. "Het is niet waar dat Milan wacht op mogelijke aanbiedingen van Ajax en PSV. Milan staat voor alles open, inclusief Portugal. Hij en wij zijn ons bewust van de interesse van veel clubs, inclusief Sporting. Het is een optie, de uiteindelijke beslissing ligt bij Milan", verkondigt De Jong

Van Ewijk zit in de selectie van Jong Oranje voor het EK O21 en bereid zich momenteel voor op het eindtoernooi. "Milan is op dit moment volledig gefocust op het O21-EK en zal pas aan het eind een beslissing nemen over zijn toekomst", deelt De Jong. Op 21 juni treft Jong Oranje zijn Belgische leeftijdsgenoten in de eerste wedstrijd voor hen in poule A. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!