Transfernieuws

'Benzema staat voor transfer naar Saoedi-Arabië: megacontract ligt klaar'

'Benzema staat voor transfer naar Saoedi-Arabië: megacontract ligt klaar'

05-06-2023 12:52

Karim Benzema staat voor een transfer naar Al-Ittihad, een club uit Saoedi-Arabië. Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert is het slechts een kwestie van tijd tot de Franse superster gepresenteerd wordt bij zijn nieuwe club. 

Real Madrid maakte zondagochtend bekend dat Benzema de club gaat verlaten. De vedette speelde zondag dan ook zijn laatste wedstrijd voor de Koninklijke in Santiago Bernabeu. Hij nam afscheid van het publiek met een treffer. Volgens Romano heeft Benzema zijn nieuwe club al gevonden. Hij gaat een contract tekenen tot 2025, met een optie voor nog een jaar. Naar verluidt kan de Franse spits meer dan honderd miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Benzema vertrok op 21-jarige leeftijd van Olympique Lyon naar Real Madrid. In veertien seizoenen won de Fransman 25 titels, een recordaantal voor Real Madrid: vijf Europa Cups, vijf Club World Cups, vier Europese Super Cups, vier Leagues, drie Copas del Rey en vier Spaanse Supercups.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!