Nieuws

Feyenoord-speler hakte knopen door: 'Daar heb ik geen seconde spijt van gehad'

Feyenoord-speler hakte knopen door: 'Daar heb ik geen seconde spijt van gehad'

31-05-2023 12:41

Igor Paixão kwam afgelopen zomer over naar Feyenoord, maar de Rotterdammers stonden niet als enige in de rij voor de vleugelspeler. Dat heeft de Braziliaan aan het Algemeen Dagblad verklapt. Los Angeles FC meldde zich namelijk ook voor de Feyenoord-aanvaller.

Paixão kon meer geld verdienen in Amerika, maar koos uiteindelijk voor Feyenoord, waar hij sportieve successen beleefde. "Vlak voordat de transfer rondkwam, meldde Los Angeles FC zich nog. Die wilden meer betalen. Maar mijn vader en ik belden meteen naar Dennis te Kloese. Met de mededeling dat ik helemaal niet naar de MLS zou gaan. Ik wilde naar Europa, naar de Kuip. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad", vertelt Paixão.

In zijn eerste seizoen voor Feyenoord liet Paixão zich meermaals goed zien voor de Rotterdammers, zo ook in de kampioenswedstrijd waarin hij trefzeker was. "Mijn ouders hebben veel voor mij opgegeven. Daarom ben ik ook zo blij dat ik in mijn eerste seizoen in Europa al meteen een grote prijs heb gepakt. Mijn eerste landstitel. Mijn vader was erbij, die niet wist wat hij zag in het stadion en vooral op de Coolsingel. Al die mensen", blikte de aanvaller terug.