Nieuws

'Verweij gaat in op bijzonder gerucht: Sneijder wil 'enorme coup' plegen bij Ajax'

'Verweij gaat in op bijzonder gerucht: Sneijder wil 'enorme coup' plegen bij Ajax'

19 mei - 19:18
1

Er doet een bizar verhaal de rondte over Wesley Sneijder. Volgens De Telegraaf gaat er een gerucht dat de recordinternational een ‘enorme coup’ wil plegen om samen met Fatih Terim het nieuwe trainersduo van Ajax te worden.

Sneijder, tegenwoordig veelal actief als analist op de televisie, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een functie bij Ajax ambieert. De voormalig speler van de Amsterdammers zou al eens een voorstel richting de hoofdstad hebben gestuurd, maar kreeg nul op het rekest.

De Telegraaf onthult nu dat er een bizar verhaal de rondte gaat. Volgens journalist Mike Verweij heeft Sneijder een rol in de trainersstaf van Ajax op het oog. "Hij schijnt achter de schermen met een enorme coup bezig te zijn", begint de Ajax-watcher in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Er gaat een gerucht dat hij in beeld zou zijn om samen met Fatih Terim trainer van Ajax te worden."

Verweij gaat vervolgens in op de waarschijnlijkheid van het verhaal dat hij heeft gehoord. "Het lijkt me niet, maar het is wel een gerucht. Waar dat vandaan komt? De fabeltjeskrant, denk ik", besluit hij met een grote knipoog.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!