Nieuws

Tickets halve finale AZ tegen West Ham United binnen mum van tijd uitverkocht

Tickets halve finale AZ tegen West Ham United binnen mum van tijd uitverkocht

02-05-2023 13:01 Laatste update: 13:43
1

AZ werkt de halve finale van de Conference League af in een uitverkocht AFAS Stadion. De kaartverkoop voor het duel van 18 mei was nog geen uur onderweg of het laatste ticket was al over de toonbank gevlogen.

Volgende week donderdag gaan de Alkmaarders eerst op bezoek in Londen, om vervolgens een week later de return in eigen huis af te werken. Binnen mum van tijd was het duel uitverkocht. De kaartverkoop startte dinsdag om 9.00 uur en veertig minuten later was het niet langer mogelijk om een ticket te bemachtigen. Er zijn nog wel enkele tickets voor de uitwedstrijd tegen West Ham United beschikbaar, meldt AZ.

Voor de Noord-Hollandse formatie is het de eerste keer in achttien jaar tijd dat de club in de halve finale van een Europees toernooi staat. In 2005 miste de ploeg onder leiding van Co Adriaanse de finale op een haar door in de slotseconde een cruciale tegengoal tegen Sporting Portugal te moeten slikken. De 3-2 zege in de Alkmaarderhout bleek toen niet genoeg na de eerdere 2-1 nederlaag bij Sporting.