Transfernieuws

'Meerdere Bundesliga-clubs azen op door Ajax aan Twente verhuurde Salah-Eddine'

'Meerdere Bundesliga-clubs azen op door Ajax aan Twente verhuurde Salah-Eddine'

24-04-2023 12:25 Laatste update: 12:32

Anass Salah-Eddine staat in de belangstelling van verschillende clubs uit de Bundesliga, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De verdediger annex middenvelder die door Ajax aan FC Twente wordt verhuurd heeft naar verluidt zelf een duidelijke voorkeur.

Afgelopen zomer besloot Ajax om Salah-Eddine vlieguren te laten maken bij FC Twente. In de eerste seizoenshelft liet Ron Jans de huurling niet al te veel spelen, maar na de winterstop kwam daar verandering. De speler die als linksback werd binnengehaald mocht het een aantal wedstrijden op het middenveld laten zien, waarin hij indruk maakte.

Volgens Romano heeft Salah-Eddine dat de nodige interesse uit de Bundesliga opgeleverd. Om welke clubs het exact gaat is niet bekend, maar volgens de Italiaanse journalist heeft hij zelf een duidelijke voorkeur. Zelf wil de speler het liefst terug naar Ajax, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025. Ook Twente wil Salah-Eddine maar wat graag definitief inlijven.

De laatste weken lijkt Salah-Eddine zijn basisplaats te zijn verloren. De van een blessure Michal Sadilek lijkt zijn plek weer terug te hebben op het middenveld naast de onbetwiste Ramiz Zerrouki.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!