Nieuws

Turkse Ajax-geruchten in overvloed na bezoek Huntelaar aan drie duels

Turkse Ajax-geruchten in overvloed na bezoek Huntelaar aan drie duels

17-04-2023 15:22

Het verblijf van Klaas-Jan Huntelaar in Turkije heeft voor veel opschudding gezorgd. Het regent Ajax-geruchten, waarbij er meerdere spelers met de Amsterdammers in verband worden gebracht.

Huntelaar vervulde eerder dit jaar de rol van technisch manager bij Ajax, samen met Gerry Hamstra. Sinds zijn vertrek en de komst van technisch directeur Sven Mislintat, zal de oud-spits als rechterhand van de Duitser gaan fungeren.

Er worden drie spelers nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax sinds dat Huntelaar de wedstrijden Galatasaray - Kayserispor, Fenerbahçe - Ankaragücü en Trabzonspor – Besiktas bijwoonde. Het gaat om Galatasaray-aanvaller Kerem Aktürkoglu (24), Fenerbahçe-talent Efe Akman (17) en Besiktas-middenvelder Gedson Fernandes (24). Bovendien zou Huntelaar een meeting hebben gehad met Ceyhun Kazanci, die bij Besiktas werkzaam is als sportief directeur.

De toonaangevende media in Nederland hebben nog geen melding gemaakt van de interesse van Ajax, maar dat Huntelaar aanwezig is geweest bij de drie duels kan zeker een voorbode zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!