Nieuws

Ars schept duidelijkheid over situatie Yilmaz: 'Kwam door zijn emotie'

Ars schept duidelijkheid over situatie Yilmaz: 'Kwam door zijn emotie'

09-04-2023 17:01

Technisch manager Sjoerd Ars heeft duidelijkheid geschaft over het mysterieuze bericht van Burak Yilmaz. De aanvaller van Fortuna Sittard kondigde min of meer zijn afscheid aan op sociale media. 

Ars meldt zich voor het duel met Ajax bij ESPN en verklaart wat er is gebeurd. "Na de wedstrijd was er enige commotie ontstaan door het bericht dat hij de wereld inslingerde. Het was een combinatie van irritatie en emotie. Misschien is het een beetje een optelsom. Het seizoen loopt niet zoals hij gehoopt had, vooral wat zichzelf betreft. We hebben al een belangrijke stap gezet in handhaving, daarna was er de wisselwerking met het publiek."

Volgens de technisch manager lijkt alles nu opgelost en was het voor Yilmaz een spur of the moment-actie. "Dan gooit hij in zijn emotie zo een bericht de wereld in", besluit Ars. Fortuna staat elfde in de Eredivisie en boekte twee overwinningen in de laatste vier wedstrijden. Het gat met nummer zestien Excelsior is acht punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!