Nieuws

Kramer: 'Als je bij Feyenoord een prijs wint heeft dat meer waarde dan bij Ajax'

Kramer: 'Als je bij Feyenoord een prijs wint heeft dat meer waarde dan bij Ajax'

02-04-2023 11:30 Laatste update: 11:35

Michiel Kramer is trots op de prestaties van Feyenoord dit seizoen. De spits werd in 2017 zelf kampioen met de Rotterdammers en stelt dat een kampioenschap met Feyenoord veel meer betekent dan bij Ajax.

Kramer verwacht dat Feyenoord in staat is om dit seizoen de dubbel te winnen. De Rotterdammers staan bovenaan in de Eredivisie en nemen het de komende week op tegen Ajax in de KNVB Beker. "Als je bij Feyenoord een prijs wint heeft dat veel meer waarde, dan bijvoorbeeld bij Ajax. Feyenoord wordt niet ieder jaar kampioen. Dat zullen de mensen zich altijd blijven herinneren. Ik hoop dat ze doorpakken nu. Feyenoord moet gewoon winnen", vertelt de spits bij Goedemorgen Eredivisie.

De voormalig aanvaller van Feyenoord betwijfelt of de Rotterdammers in de Europa League winnen van AS Roma, maar acht ze niet kansloos. "Dat is moeilijk aan te geven, aangezien je AS Roma krijgt. Die gaan een Italiaans spelletje spelen, dat lastig gaat worden. Ik denk dat het voor Feyenoord al hartstikke mooi is wanneer ze kampioen worden en de beker winnen."