Nieuws

Feyenoord verlengt met rechterhand van Slot: 'Ik voel me heel erg op mijn plek'

Feyenoord verlengt met rechterhand van Slot: 'Ik voel me heel erg op mijn plek'

15 maart - 16:49

Feyenoord en Marino Pusic gaan langer met elkaar door. Het contract van de assistent-trainer is met een jaar verlengd en dus ligt hij nu tot medio 2025 vast in De Kuip.

Pusic verhuisde in 2021 met hoofdtrainer Arne Slot mee van AZ naar Feyenoord. De assistent stond in het verleden op eigen benen bij FC Twente, maar voelt zich goed in zijn huidige rol. "Ik voel me heel erg op mijn plek bij Feyenoord", vertelt Pusic op de clubsite. "Elke dag stap ik weer met plezier het veld op en de samenwerking met de spelers en de rest van de staf is ongelofelijk prettig."

"Dat de club ook met mij verder wil zie ik als een bevestiging voor de weg die we met z’n allen zijn ingeslagen", vervrolgt de rechterhand van Slot. "Daar wil ik graag nog langer onderdeel van uitmaken en bouwen aan nog meer succes." Door de verlenging ligt Pusic, net als Slot, tot 2025 vast in Rotterdam-Zuid. Feyenoord staat momenteel voor een enorm belangrijke week, met de returnwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk en de Klassieker tegen Ajax op het programma.
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!