Nieuws

Buijs ziet kansen voor Feyenoord en is lovend over back: 'Van hem kan ik genieten'

Buijs ziet kansen voor Feyenoord en is lovend over back: 'Van hem kan ik genieten'

12-03-2023 09:11 Laatste update: 09:27

Danny Buijs is zeer te spreken over de ontwikkeling van Quilindschy Hartman. De voormalig trainer van Groningen liep mee bij Feyenoord en heeft advies voor de Rotterdammers voor de Europa League-return tegen Shakhtar Donetsk.

Buijs liep mee bij Feyenoord om te zien hoe trainer Arne Slot zijn ploeg voorbereidt op wedstrijden. De trainer was te gast bij Feyenoord TV en stelde dat hij onder de indruk was van Hartman. "Er zit heel veel energie bij iedereen, maar van Hartman kan ik wel genieten", vertelde Buijs. "Hij speelt voor het eerst in de Eredivisie. Hij is een speler naar het hart van veel supporters. Het is een leuke jongen, dat is positief. Hij is een mooi voorbeeld van iemand die iets later doorbreekt."

Komende donderdag speelt Feyenoord de return tegen Shakhtar in de Europa league. Buijs ziet kansen liggen voor de Rotterdammers en heeft een duidelijk oplossing. "Kansen benutten. Je hebt niets weggegeven dat is heel knap. Het lijkt alsof Feyenoord het makkelijk gaat halen, maar de spelers moeten weer alles geven volgende week." De geboren Dordtenaar verwacht dat de Oekraïners in zullen zakken en vanuit de verdediging een resultaat te pakken. "Shakhtar zal wel weer met veel mensen op de eigen helft spelen. Van Feyenoord zal gevraagd worden om in de kleine ruimte het verschil te maken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!