Nieuws

Slot onder de indruk: 'Bijzonder dat zoveel mensen ons kwamen steunen'

Slot onder de indruk: 'Bijzonder dat zoveel mensen ons kwamen steunen'

10-03-2023 09:35 Laatste update: 09:37

Feyenoord-trainer Arne Slot is dankbaar voor de meegereisde fans tijdens het duel met Shakhtar Donetsk. Honderden supporters meldden zich in Warschau om de Rotterdammers te steunen.

Slot reageerde na afloop op het feit dat zoveel mensen de reis naar Polen hadden gemaakt. "Feyenoord heeft overal supporters", stelt de trainer tegenover RTV Rijnmond. "Ik weet niet of ik het mooi mag vinden, maar ik vind het toch bijzonder om te ervaren dat er vandaag weer zoveel mensen ons steunen. En zo luidkeels ook."

De uitsupporters waren door een straf van de UEFA eigenlijk niet welkom op de tribune, maar toch wisten supporters in het stadion te verschijnen. "Of het nou wel of niet mag, als ze op een eerlijke manier aan tickets zijn gekomen is het moeilijk om daar iets over te zeggen. Maar het was duidelijk dat ze weer aanwezig waren, ja."

Feyenoord valt verder niets te verwijten dat fans alsnog het stadion inkwamen. De club verkocht zelf geen kaarten en deed ook geen oproep aan de fans om alsnog naar Warschau af te reizen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!