Nieuws

Kökçü hekelt frustrerende remise in Polen: 'We houden het veel te lang spannend'

Kökçü hekelt frustrerende remise in Polen: 'We houden het veel te lang spannend'

10-03-2023 06:51

Orkun Kökçü is ontevreden met het resultaat van Feyenoord in het uitduel met Shakhtar Donetsk. De Rotterdammers heersten beide helften, maar slikten in de tweede helft tóch als eerste een tegentreffer en moesten op zoek naar de gelijkmaker in de Europa League.

De aanvoerder meldde zich na afloop op het persmoment en baalt van het 1-1 gelijkspel. "Je houdt het te lang spannend en dan moet je het goedmaken", stelt de middenvelder. "Ik ben er klaar mee dat we het goed moeten maken. Als je op een ruime voorsprong komt, hoef je minder te forceren en kun je energie sparen. We hebben de pech dat we negentig minuten vol gas moeten gaan om een resultaat te behalen."

Volgens Kökçü is het tijd dat Feyenoord het dominante spel ook op het scorebord gaat laten zien. "In de kleedkamer heerst wel het gevoel dat we niet hebben behaald wat we wilden. We hebben heel veel kansen nodig om op voorsprong te komen. Ik kan je verzekeren dat we niet aan het lachen waren in de kleedkamer", besluit Kökcü. Ondanks het teleurstellende resultaat behaalt Feeyenoord een prima uitgangspositie. De return in Rotterdam wordt komende donderdag gespeeld.