Nieuws

Klopp reageert op zeperd tegen Real Madrid: 'Het lijkt alsof het al beslist is'

Klopp reageert op zeperd tegen Real Madrid: 'Het lijkt alsof het al beslist is'

21-02-2023 23:58
1

Jürgen Klopp weigert zich neer te leggen bij uitschakeling in de Champions League. Zijn Liverpool ging in eigen huis met 2-5 onderuit tegen Real Madrid en dus lijkt het tweeluik al beslist.

Liverpool kwam binnen een kwartier op 2-0 tegen Real, maar gaf het vervolgens helemaal weg. "Het was een super start. We voelden ons goed en de sfeer was geweldig. Het leek onze beste prestatie ooit te worden", reageert Klopp na afloop. "Bij de eerste goal moesten we eerder en beter verdedigen. De tweede goal was niet eens een kans, maar die moeten we accepteren."

Klopp vertelt dat hij in de rust nog veel vertrouwen had in een goed resultaat, maar dat het goede gevoel snel verdween. "De eerste situatie na de rust viel direct de 2-3. Het is onmogelijk dat hun speler daar zo vrijkomt. Dat was een klap voor ons. Daarna ging Real Madrid hun spel spelen dat ze wilde spelen", vertelt de Duitse oefenmeester, die zich nog niet gewonnen geeft. ."Een nederlaag is pas een nederlaag als je er niet van leert. We zullen ervan leren en er weer voor gaan. Het lijkt alsof het al beslist is, maar we willen die wedstrijd daar gewoon winnen."