Opstellingen

Blind met Mbappé op de bank in CL-kraker, De Ligt en Messi starten wél

Blind met Mbappé op de bank in CL-kraker, De Ligt en Messi starten wél

14-02-2023 19:44 Laatste update: 19:50

De opstellingen van Bayern München en Paris Saint-Germain zijn bekendgemaakt voor de eerste Europese kraker in februari. De twee grootmachten treffen elkaar dinsdagavond in de achtste finales van de Champions League

Bij Bayern München zitten Nederlanders Daley Blind en Ryan Gravenberch op de bank. Blind vertrok in de winter bij Ajax en maakt het seizoen af bij Der Rekordmeister, maar de Duitse topploeg haalde ook João Cancelo op. De Portugees geniet tot dusver de voorkeur op de linksbackpositie en krijgt ook een basisplek tegen de Parijzenaren. Noussair Mazraoui heeft nog altijd te veel last van de nasleep van een infectie en zit niet bij de wedstrijdselectie.

Bij PSG begint Kylian Mbappé op de bank. Er was deze week in Parijs een hoop te doen om de mogelijke reserveplek voor de Franse topspits, maar trainer Christophe Galtier heeft besloten geen risico te nemen met de WK-finalist. Mbappé zal dinsdag wel waarschijnlijk minuten maken voor de Parijzenaren. Ook opvallend: bij PSG staat de pas zestienjarige Warren Zaïre-Emery in de basis. De twee ploegen trappen om 21.00 uur af.