Nieuws

'Feyenoord liet miljoenenbedrag Leeds voor Slot lopen: 'Dat begrijp ik heel goed''

'Feyenoord liet miljoenenbedrag Leeds voor Slot lopen: 'Dat begrijp ik heel goed''

13-02-2023 19:34

Feyenoord heeft de kans om miljoenen te ontvangen voor Arne Slot laten lopen. Dat meldt De Telegraaf in de podcast Kick-Off.

Slot was volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij dé topkandidaat bij Leeds United voordat er andere namen als Alfred Schreuder, Philippe Clement (AS Monaco), Andoni Iraola (Rayo Vallecano) in beeld kwamen bij de Premier League-club. Feyenoord verkocht de Engelse club echter een 'nee'.

"Dat vond ik wel een mooi detail", steekt Verweij van wal. "Leeds had drie miljoen euro over om Slot los te weken bij Feyenoord. Een kampioenschap is veel meer waard, dus ik begrijp heel goed dat Feyenoord heeft gezegd: die deur zit op slot", grapt Verweij.

Nadat Feyenoord Leeds een 'nee' verkocht, schakelden de Engelsen door naar Alfred Schreuder. De dit seizoen bij Ajax ontslagen trainer leek de opvolger te worden van de vertrokken Jesse March, maar de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano meldde maandag dat de deal toch niet door lijkt te gaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!