Transfernieuws

Potter doet Ziyech belofte na transfer-echec: 'Hij zal belangrijk voor ons worden'

Potter doet Ziyech belofte na transfer-echec: 'Hij zal belangrijk voor ons worden'

02-02-2023 15:34

Graham Potter heeft Hakim Ziyech een belofte gedaan na zijn mislukte transfer naar Paris Saint-Germain. De manager van Chelsea FC geeft aan in het restant van het seizoen meer gebruik te maken van de vleugelspeler.

Ziyech heeft de hoge verwachtingen bij The Blues nooit waar kunnen maken en was hard onderweg naar een huurperiode bij PSG, maar Chelsea stuurde de verkeerde documentatie op en was uiteindelijk te laat met de benodigde papieren. Als gevolg van de fout ging de transfer niet door en moet Ziyech het seizoen in Londen afmaken. Potter liet op een persconferentie weten de speler niet links te laten liggen. "Hij zal een belangrijke speler voor ons zijn in het restant van het seizoen, daar ben ik van overtuigd."

Chelsea gaf in januari meer geld uit aan transfers dan de Ligue 1, de Bundesliga en de Serie A bij elkaar opgeteld. Onder Mykhaylo Mudryk en Enzo Fernández kwamen naar Stamford Bridge. Ziyech is ook teruggekeerd. "Hij is weer terug en heeft deze ochtend weer met ons getraind. Dit zullen niet de eerste of laatste verhalen zijn. Hakim begrijpt de situatie en zet zich nu in voor ons", besluit Potter.

De kans dat Ziyech alsnog bij Chelsea vertrekt, is ook aanwezig. Besiktas zou geïnteresseerd zijn in de Marokkaanse speler. In Turkije is de transfermarkt nog enige tijd open.