Nieuws

'Ajax heeft individueel betere spelers, maar wij zijn een beter team'

'Ajax heeft individueel betere spelers, maar wij zijn een beter team'

14-01-2023 08:00

Wout Brama gaat met spanning het duel tussen Ajax en FC Twente aanzien. De middenvelder van De Tukkers moet vanwege een enkelblessure de wedstrijd laten schieten, maar denkt dat zijn ploeg een goede kans maakt op een zege in Amsterdam.

Brama spreekt met TC/Tubantia over de kraker van zaterdagavond. FC Twente is uit een diep dal geklommen, terwijl Ajax juist moeite heeft de gewenste resultaten te behalen. "Natuurlijk komt het mede door onze prestaties, maar dat het duel wat meer wordt opgeklopt komt toch vooral omdat bij Ajax minder gaat. Bij hen ligt de druk. Het is nog te vroeg in het seizoen om nu al conclusies te trekken. Wij en AZ doen het goed en zitten dicht op Ajax, Feyenoord en PSV, omdat zij punten laten liggen."

De routinier spreekt van een 'mooi meetmoment', zo midden in het seizoen. "Tegen een superleuke tegenstander waar wij op dit moment zeker aan gewaagd zijn. Ajax kan hogere salarissen betalen en heeft daardoor individueel betere spelers, maar wij zijn een beter team", besluit Brama.