Nieuws

Ten Hag lovend over man in vorm: 'Marcus is op dit moment niet te stoppen'

Ten Hag lovend over man in vorm: 'Marcus is op dit moment niet te stoppen'

07-01-2023 10:33

Manchester United behaalde vrijdagavond de laatste zestien van de FA Cup en weer was Marcus Rashford de grote man. De ploeg van manager Erik ten Hag won met 3-1 van Everton en de Engelse aanvaller was bij alle doelpunten betrokken.

Rashford is al een tijdje de man in vorm bij United en trekt ook na het WK die stijgende lijn door. "Qua trefzekerheid is dit waarschijnlijk mijn beste periode ooit", reageert Rashford bij ITV Sport. "Ik voel me goed op het veld en kom veel in posities waar ik kan scoren. Als mijn teamgenoten kansen voor me blijven creëren, heb ik het gevoel dat ik dit kan volhouden."

Ten Hag is ook lovend over de 25-jarige aanvaller. "Opnieuw een geweldig optreden. Marcus heeft zelfvertrouwen getoond. Hij had goede loopacties en was negentig minuten lang dreigend. Vandaag had hij ook weer twee assists en een doelpunt, geweldig. Hij is ontzettend vaardig. Als hij ook die mentale stabiliteit heeft, kan hij blijven gaan. Als hij gefocust blijft, weet ik zeker dat hij kan blijven scoren. Op dit moment is Marcus niet te stoppen met zijn snelheid, zijn dribbels en zijn directheid", aldus Ten Hag tegenover Sky Sports.