Transfernieuws

''Harde klap' voor Ten Hag: mogelijke verkoop zat United dwars in strijd om Gakpo'

''Harde klap' voor Ten Hag: mogelijke verkoop zat United dwars in strijd om Gakpo'

27-12-2022 08:53

Niet Manchester United, maar Liverpool FC gaat aan de haal met Cody Gakpo. Volgens The Daily Mail konden Erik ten Hag en co. uiteindelijk geen bod uitbrengen op de PSV'er.

Manchester United leek lang de nieuwe bestemming van Gakpo te worden, maar de club kon niet daadkrachtig te werk gaan inzake de transfer van de jeugdexponent van PSV. The Mancunians zijn namelijk in de etalage gezet door de Glazers-familie. Mede daardoor kan Manchester United zich alleen maar richten op mogelijke huurdeals, meldt The Daily Mail.

De boulevardkrant schrijft dat het mislopen van Gakpo bij Ten Hag aankomt als 'een harde klap'. De manager had na het vertrek van Cristiano Ronaldo hoge verwachtingen van de komende transferwindow. Naast Gakpo is onder andere João Félix van Atlético Madrid in beeld voor de United-aanval.

Ook de BBC en Sky Sports schreven eerder al dat Man United doordat de club te koop staat niet veel slagkracht heeft op de transfermarkt komende maand.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!