Nieuws

Dilrosun hoopt op nieuwe Oranje-kans onder Koeman: 'Dan heb je sowieso een band'

Dilrosun hoopt op nieuwe Oranje-kans onder Koeman: 'Dan heb je sowieso een band'

16-12-2022 13:33

Javairô Dilrosun hoopt in januari opnieuw in beeld te komen bij Oranje. Ronald Koeman neemt de taken over van Louis van Gaal en de aanstaande bondscoach heeft een verleden met de aanvaller van Feyenoord.

Dilrosun bespreekt met ESPN zijn huidige kansen om het tot Oranje te schoppen. Ook blikt de aanvaller terug op zijn debuut. Onder Ronald Koeman mocht Dilrosun in Oranje debuteren, maar dat eindigde in een drama: de aanvaller moest na 21 minuten afhaken met een blessure in de wedstrijd tegen Duitsland. "Dat was heel pijnlijk om mee te maken. Ik kwam erin met een goed gevoel. Het is niet leuk om er al na twintig minuten uit te gaan. Naar het verleden wil ik niet meer kijken en mij focussen op de toekomst", stelt Dilrosun.

De aanvaller hoopt dat de rentree van Koeman een verschil kan maken in zijn kans om terug te keren naar Oranje. "Hij heeft mij laten debuteren, dus dan heb je sowieso een band. Het ligt aan mij om te laten zien wat ik kan. Als ik het na de winterstop ook goed doe, dan maak ik vanzelf kans."