Nieuws

'WK-ganger Rabiot gaat wederom voor transfervrije overstap en mikt op Barcelona'

'WK-ganger Rabiot gaat wederom voor transfervrije overstap en mikt op Barcelona'

15-12-2022 20:17 Laatste update: 20:37
1

Adrien Rabiot aast op een transfervrije overgang naar FC Barcelona. Dat meldt het Spaanse Sport.

Rabiot heeft een aflopend contract bij Juventus en lijkt niet van plan er nog wat jaren aan vast te plakken bij De Oude Dame. De Fransman heeft inmiddels kenbaar gemaakt graag nog eens bij FC Barcelona zijn kunsten te vertonen. De Catalanen zouden alleen geïnteresseerd zijn in een transfervrije overgang. Ook een aantal Premier League-clubs zouden op het vinkentouw zitten voor de spelverdeler, maar Rabiot wil naar Camp Nou Spotify.

Juventus pikte Rabiot in 2019 eveneens transfervrij op bij Paris Saint-Germain, waarvoor hij in 227 wedstrijden 24 keer scoorde en 24 assists gaf. Voor Juventus speelde de Fransman 145 keer, scoorde hij elf keer en gaf hij acht assists. Dit seizoen is Rabiot aardig op dreef voor club en land. In 24 wedstrijden maakte de lange spelverdeler zeven goals en gaf hij drie assists.

Één van die goals maakte- en één van die assists gaf Rabiot op het WK. De Frans international bereid zich momenteel met zijn land voor op de WK-finale tegen Argentinië.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!