Nieuws

'Volgende truc uit hoge hoed Van Gaal' voorspeld: 'Misschien een grote verrassing'

'Volgende truc uit hoge hoed Van Gaal' voorspeld: 'Misschien een grote verrassing'

07-12-2022 09:53
1

Valentijn Driessen verwacht dat als Oranje strafschoppen moet gaan nemen op het WK, bondscoach Louis van Gaal opnieuw met een ‘truc’ komt. Dat laat de journalist eten bij Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Misschien komt er wel een hele grote verrassing aan", begint Driessen bij de podcast van de ochtendkrant. "Het zou zomaar kunnen dat Andries Noppert een penalty gaat nemen. Hij staat op de lijst. Dé penaltykiller van Oranje gaat misschien ook aan de andere kant staan om er eentje te nemen." Eerder erkende Daley Blind al dat er een lijst met penaltynemers bestaat. Noppert zou daar volgens Driessen dus op staan.

"De keepers trainen net zo hard op de penalty's als de spelers", vervolgt Driessen. "Hij geeft eerlijk toe dat hij er wel eens één gemist heeft, maar dat heeft bijna iedereen wel een keertje. Het zou zomaar kunnen dat dit de volgende truc uit de hoge hoed is van Van Gaal. Acht jaar geleden met Krul (Tim, red.) onder de lat en nu Noppert als penaltynemer."

Mocht Noppert inderdaad een penalty nemen, dan verwacht Driessen dat het goed komt. "Die jaagt hem gewoon de kruising in", aldus de journalist.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!