Nieuws

Szymanski is klaar voor het WK: 'Transfer naar Feyenoord heeft me alles gegeven'

Szymanski is klaar voor het WK: 'Transfer naar Feyenoord heeft me alles gegeven'

20-11-2022 22:16 Laatste update: 22:47
1

Sebastian Szymanski kijkt met een positief gevoel terug op zijn eerste maanden als Feyenoorder. De Pool speelde een goede eerste seizoenshelft en kan zich nu opmaken voor het WK in Qatar.

Szymanski is opgeropen voor Polen, dat het in Qatar zal opnemen tegen Saoedi-Arabië, Mexcio en Argentinië. "Het WK is met niets anders te vergelijken dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Een geweldig toernooi. Op de een of andere manier voel ik geen stress. Ik wil genieten van het moment. Ik probeer er het beste van te maken. Ik denk dat iedereen die begint met voetballen ervan droomt om ooit uit te komen op een WK", wordt Szymanski geciteerd door Voetbal International.

De Pool groeide na zijn komst naar Feyenoord uit tot steunpilaar in het elftal van trainer Arne Slot. "Ik voel me goed in Rotterdam. Deze transfer heeft me alles gegeven. Vertrouwen, helderheid van geest, geen afleiding. Door deze overgang kon ik de volgende stap zetten en dat zie je dit seizoen denk ik wel." 



Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!