Nieuws

Veelbesproken Lang krijgt advies van ploeggenoot: 'Naast grasmat rustig blijven'

Veelbesproken Lang krijgt advies van ploeggenoot: 'Naast grasmat rustig blijven'

10-11-2022 08:34

Noa Lang was woensdagavond de grote man bij Club Brugge. De aanvaller scoorde tweemaal in het bekerduel met Patro Eisden. Na afloop gaf Simon Mignolet hem advies over zijn gedrag.

Club Brugge had grote moeite met Patro Eisden, dat uitkomt op het derde niveau van België, totdat Lang uit zijn schaduw trad. De laagvlieger moest in de verlenging zijn meerdere erkennen in Lang en co.

Doelman Mignolet zag weer eens de kwaliteiten waarover Lang allemaal beschikt. "Hij heeft op het veld laten zien dat hij belangrijk kan zijn", aldus de sluitpost van de regerend Jupiler Pro League-kampioen na afloop. Mignolet geeft de veelbesproken aanvaller wel een advies mee. "Als hij naast de grasmat rustig blijft, dan kan hij een heel erg goede voetballer worden."

Lang zit dit seizoen vaker dan hem lief is op de bank bij Club Brugge. Komende vrijdag hoort de aanvaller of hij mee mag naar het WK in Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!