Nieuws

KNVB bekerloting bekend: Ajax en Feyenoord loten gunstig, PSV en AZ naar Rotterdam

KNVB bekerloting bekend: Ajax en Feyenoord loten gunstig, PSV en AZ naar Rotterdam

22-10-2022 23:42 Laatste update: 23:48

De loting voor de tweede ronde van de KNVB beker is bekend. Ajax, PSV, Feyenoord en AZ loten allen géén amateurploeg, maar ontlopen elkaar wel.

De wedstrijden zullen op 10, 11 en 12 januari worden afgewerkt. Ajax moet op bezoek bij Keuken Kampioen Divisie-club FC Den Bosch. Ook Feyenoord treft met PEC Zwolle een club uit de Keuken Kampioen Divisie. De Rotterdammers spelen in eigen huis tegen de Zwollenaren.

PSV en AZ treffen het relatief wat zwaarder. De Eindhovenaren nemen het in Rotterdam op tegen Sparta, terwijl ook AZ naar Rotterdam mag afreizen om een duel met Excelsior af te werken.

Met sc Heerenveen-FC Volendam is er verder nog één duel dat tussen twee eredivisionisten gaat. FC Twente treft in eigen huis Telstar, terwijl Vitesse-beul Kozakken Boys het in eigen huis mag opnemen tegen het ADO Den Haag van Dirk Kuyt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!