Transfernieuws

'Gakpo ziet Leeds-deal in januari niet meer zitten en mikt hoger na goede start'

'Gakpo ziet Leeds-deal in januari niet meer zitten en mikt hoger na goede start'

10-10-2022 18:54

Cody Gakpo is bezig aan een geweldige reeks bij PSV en wil in januari niet meer bij Leeds United aan de slag. De aanvaller wil bij de Spaanse of Engelse top aan de slag als een vertrek uit Eindhoven aan de orde is. 

The Athletic meldt dat Gakpo aan de slag wil bij Real Madrid of Arsenal. PSV en Leeds zijn de laatste weken bezig met onderhandelingen voor een winterse overstap, maar de aanvaller wil daar zelf niet aan. PSV leek tijdens de zomertransferperiode al dicht bij het verkopen van de linksbuiten, maar Gakpo was toen ook niet overtuigd van de transfer naar Engeland. 

Gakpo is bezig aan een indrukwekkend seizoen en wist in de eerste negen wedstrijden in de Eredivisie al negen keer te scoren en zes assists te geven. Naast Real en Arsenal heeft Gakpo ook zijn zinnen gezet op een vertrek naar Manchester United, waar oud Ajax-trainer Erik ten Hag aan het roer staat. The Athletic benadrukt dat het WK een grote rol zal spelen voor de toekomst van Gakpo. Het eindtoernooi begint eind november in Qatar en eindigt vóór de wintertransferperiode.