Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: drie mutaties ten opzichte van het duel met Twente

Vermoedelijke opstelling PSV: drie mutaties ten opzichte van het duel met Twente

08-09-2022 15:04

PSV zal nadat het is uitgeschakeld is tegen Rangers FC weer hongerig zijn naar een Europees resultaat. De Eindhovenaren spelen donderdagavond in het eigen Philips Stadion tegen FK Bodø/Glimt. Het Algemeen Dagblad heeft een ‘verrassende’ vermoedelijke opstelling doorgegeven.

PSV verloor afgelopen weekend nog in de Eredivisie van FC Twente. De Tukkers bliezen de Brabanders in de eerste helft omver met een windstoot die het ook in de tweede helft niet meer te boven kwam. Volgens het AD gaat Van Nistelrooij de basisopstelling op drie plekken wijzigen.

Tegen Twente stond Xavi Simons nog als noodoplossing in de spits, maar dat legde geen windeieren voor PSV. De talentvolle Nederlander keert daarom terug op zijn vertrouwde plek op het middenveld. Volgens het medium zal Guus Til zijn plek in de spits overnemen. De voormalig Feyenoorder viel in en scoorde nog tegen Twente en mag het nu vanaf de aftrap gaan proberen. Ook Johan Bakayoko zal niet bij het eerste fluitsignaal verschijnen. Het Belgische talent wisselt stuivertje met Ismael Saibari.

In de verdediging schuift Jordan Teze op naar het hart van de verdediging, wat ten koste gaat van Ramalho. De rechtsbackpositie die daardoor vrijkomt, zal naar alle waarschijnlijk ingevuld gaan worden door Philipp Mwene.

De aftrap van het duel is om 18.45.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Simons, Veerman; Saibari, Til, Gakpo