Transfernieuws

'Diallo is overbodig bij United: Championship-club biedt tijdelijke uitweg'

'Diallo is overbodig bij United: Championship-club biedt tijdelijke uitweg'

31-08-2022 07:10

Manchester United heeft mogelijk een tijdelijk nieuw onderkomen gevonden voor Ahmad Diallo. Sunderland zou de Ivoriaanse buitenspeler graag voor één jaar willen huren, meldt The Athletic.

Anderhalf jaar geleden verkocht Atalanta Bergamo Diallo voor iets minder dan veertig miljoen euro aan United, dat hem een grote toekomst voorspelt. De 20-jarige aanvaller moest het tijdens zijn tijd bij The Mancunians vooral doen met speelminuten bij het beloftenelftal en een verhuurperiode aan het Rangers FC van Van Bronckhorst afgelopen seizoen.

Diallo maakte de gehele voorbereiding deel uit van de selectie van manager Erik ten Hag, maar lijkt nu toch te mogen worden verhuurd. De komst van oud-Ajacied Antony speelt daar ook wellicht een rol in.

Sunderland, momenteel actief in het Championship, biedt Diallo nu de helpende hand. Een jaar geleden deed Feyenoord dit nog, maar de huurdeal over de Ivoriaanse aanvaller ketste op het laatste moment af door een blessure, waardoor hij in Engeland moest revalideren