Transfernieuws

'Feyenoord geeft niet op: Rotterdammers melden zich opnieuw voor Zerrouki'

'Feyenoord geeft niet op: Rotterdammers melden zich opnieuw voor Zerrouki'

29-08-2022 15:19
5

Feyenoord heeft zijn zinnen nog steeds gezet op de komst van Ramiz Zerrouki, meldt Voetbal International. De Algerijn moet de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes opvolgen.

'Feyenoord hoopt nu, vlak voor het sluiten van de markt, alsnog beweging te krijgen in de gesprekken', schrijft VI. De Rotterdammers zouden zich opnieuw gemeld hebben bij FC Twente voor Zerrouki. Eerder bood Feyenoord 4,5 miljoen euro voor de controleur. FC Twente zet in op een bedrag van acht miljoen euro. De Tukkers weigeren water bij de wijn te doen, waardoor er geen vaart komt in de zaak.

Technisch directeur Jan Streuer houdt Zerrouki liever in De Grolsch Veste. Na de uitschakeling in de Conference League gaf de TD al aan dat de Algerijns international niet meer te koop is.

Zerrouki zelf wil de overstap wel maken. De 24-jarige controleur ziet Feyenoord als de ideale vervolgstap in zijn carrière.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!