Nieuws

Timber te spreken over andere zomeraanwinst Feyenoord: 'Hij bleef maar komen, hè?'

Timber te spreken over andere zomeraanwinst Feyenoord: 'Hij bleef maar komen, hè?'

27-08-2022 22:16

Quinten Timber maakte zaterdagavond zijn eerste doelpunt in een Feyenoord-shirt en dat was meteen een belangrijke. De middenvelder is te spreken over linksback Dávid Hancko, die deze week naar Feyenoord kwam en zich meteen mocht laten zien in de basis. 

Na afloop van het duel ging Timber kort in gesprek met ESPN. "Ik ben blij dat het er uit komt vandaag", stelt Timber, die uitlegt meer op afronden te oefenen op de trainingen. "Ik had in de eerste helft weer een momentje dat ik kapte terwijl ik moest schieten. Het kan nog zoveel beter, dat weet ik van mezelf ook", meent de middenvelder.

Hancko stond aan de basis van de 1-0 van Timber. De Slowaak speelde de middenvelder goed vrij met een subtiel hakje. Daarnaast had de linksback de meeste schoten van alle Feyenoord-spelers. "Hij bleef maar komen, hè? Hopelijk blijft hij het altijd doen en laat hij het volgende week weer zien. Wij moeten gefocust blijven. Volgende week is het weer Go Ahead, ook daar moeten we honderd procent geven", besluit Timber.