Ten Hag duidelijk over eventuele Manchester United-move: 'Dat zijn rare vragen'

Ten Hag duidelijk over eventuele Manchester United-move: 'Dat zijn rare vragen'

21 november - 20:11
Eredivisie 0 Reacties

Een overstap van Ajax naar Manchester United is momenteel niet aan de orde voor Erik ten Hag. De Ajax-coach wordt in Engeland genoemd als opvolger van Ole Gunnar Solskjaer, maar focust zich nu volledig op Ajax.

Na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (0-5) krijgt Ten Hag bij ESPN vragen over een eventuele move naar United. "Daar kan ik niets mee", reageert de Oldenzaler resoluut. "Ik ben met deze ploeg bezig. We hebben een erg mooie selectie en willen veel bereiken dit seizoen. Daar richt ik me nu op en zit alle concentratie, de rest leidt alleen maar af. Ik verwacht van mijn spelers dat ze bij Ajax zijn, dus dan moet ik zelf het goede voorbeeld geven."

Vervolgens krijgt Ten Hag nog meer vragen over Manchester United van verslaggever Hans Kraay junior. "Dat zijn rare vragen, Hans", reageert de oefenmeester. "Ik weet van niks, ik heb niks gehoord. Ik hoef me daar dus helemaal niet mee bezig te houden. Ik richt me alleen op Ajax."

Zinédine Zidane, Brendan Rodgers, Mauricio Pochettino en Luis Enrique worden ook in verband gebracht met de Manchester United-job. Op dit moment neemt Michael Carrick de honneurs waar op Old Trafford.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie