Transfernieuws

'Memphis en Barça zijn eruit, Juventus moet groen licht geven voor verbintenis'

'Memphis en Barça zijn eruit, Juventus moet groen licht geven voor verbintenis'

20-08-2022 13:57

FC Barcelona en het kamp van Memphis Depay zijn eruit en het contract van de Nederlander kan worden verscheurd. Daarmee staat alleen Juventus zelf nog een overstap van de Nederlander in de weg. Alles rust nu op het groene licht van De Oude Dame. 

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Memphis is met de komst van Robert Lewandowski uitgespeeld in de basis. Pierre-Emerick Aubameyang zit in een vergelijkbare situatie, maar de onderhandelingen tussen Chelsea FC en Barça verlopen nog altijd stroef. Of de Gabonees überhaupt vertrekt uit Catalonië, is onduidelijk. 

Eén van de twee spitsen moet vertrekken en nu lijkt de Nederlander de meeste kans te hebben zijn carrière elders te vervolgen. Juventus is nadrukkelijk geïnteresseerd en wil Memphis graag aan de voorhoede, bestaande uit Angel Di Maria en Dusan Vlahovic, toe te voegen. Zodra Juventus de transfer beklinkt, kan Memphis een tweejarig contract tekenen en de komende dagen worden gepresenteerd als speler van De Oude Dame. Onder meer het salaris van de Oranje-aanvoerder moet nog worden besproken en de gesprekken zijn nog altijd gaande. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!