Transfernieuws

Na 273 duels in De Graafschap-shirt kiest Van de Pavert voor nieuw avontuur

Na 273 duels in De Graafschap-shirt kiest Van de Pavert voor nieuw avontuur

03-08-2022 11:11

Ted van de Pavert heeft De Graafschap verruild voor een dienstverband bij Roda JC. De dertigjarige centrumverdediger heeft een contract ondertekend voor één jaar bij de Limburgers.

Van de Pavert speelde op twee seizoen na zijn gehele loopbaan voor de Superboeren. Hij kwam in totaal tot maar liefst 273 optredens in het De Graafschap-shirt. "Roda JC is een hele mooie club, met een enorm fanatieke achterban", reageert Van de Pavert via de clubsite op zijn overstap. "Dat heb ik in de duels die ik met De Graafschap tegen Roda JC speelde duidelijk gemerkt."

Jurgen Streppel speelde een belangrijke rol in de onderhandelingen, stelt de lange mandekker. "Tijdens deze gesprekken werd het voor mij al snel duidelijk dat de club duidelijk de ambitie heeft om terug te keren naar het hoogste niveau in Nederland. Hopelijk kan ik mijn steentje hieraan bijdragen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!