Nieuws

Dessers sluit Feyenoord-rentree niet uit: 'Voor mij zeker geen gesloten boek'

Dessers sluit Feyenoord-rentree niet uit: 'Voor mij zeker geen gesloten boek'

09-07-2022 15:10
3

Cyriel Dessers keek er niet van op toen Luis Sinisterra eerder deze week voor een recordbedrag vertrok bij Feyenoord. De spits heeft er daarnaast vertrouwen in dat Arne Slot ook dit seizoen een ijzersterk team kan smeden.

Het verbaast Dessers niet dat de ene na de andere Feyenoorder vertrekt na het bereiken van de Conference League-finale. "Die jongens hebben het zelf afgedwongen om zo’n mooie stap te maken en het is goede reclame voor Feyenoord", aldus de spits tegenover De Telegraaf. "Het verbaast me totaal niet dat Luis voor een recordbedrag verkocht is. Het type speler dat hij is, is tegenwoordig duur. Als je naar zijn kwaliteiten en statistieken kijkt, dan rechtvaardigen die zo’n grote som. Ik ben blij dat Feyenoord zo’n groot bedrag voor hem krijgt, want dat verdienen ze ook."

Dessers zit momenteel bij KRC Genk middenin de voorbereiding voor komend seizoen. Een terugkeer bij Feyenoord sluit hij niet uit. "Ik denk dat die deur altijd op een kiertje staat. Die kan altijd weer opengeduwd worden", aldus de Belgische Nigeriaan. "Het is voor mij zeker geen gesloten boek en voor hen denk ik ook niet. Ik heb bij Feyenoord een fantastische tijd gehad. Dat vergeet ik niet zomaar en dat zit nog steeds in mijn achterhoofd. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren deze zomer."