Transfernieuws

Oud-Ajacied Marin verlaat Cagliari en trekt op huurbasis naar de Serie A

Oud-Ajacied Marin verlaat Cagliari en trekt op huurbasis naar de Serie A

05-07-2022 17:02

Razvan Marin vertrekt op huurbasis van Cagliari naar Empoli. De Italiaanse laagvlieger heeft een tevens een optie tot koop bedongen in het huurcontract van de oud-Ajacied.

De Roemeens international werd in 2019 voor maar liefst 12,5 miljoen euro overgenomen van Standard Luik, maar wist nooit te overtuigen bij Ajax. De Amsterdammers verhuurde de middenvelder na één jaar aan Cagliari en daar hervond de spelverdeler zijn vorm. De Italianen namen Marin voor tien miljoen euro over van de nummer één van de Eredivisie, waardoor het verlies beperkt bleef.

In de Serie A maakte Marin lang indruk. In het verleden werd onder meer Internazionale genoemd als zijn volgende bestemming. Empoli gaat echter met de Roemeen aan de haal. Cagliari degradeerde uit de Serie A, waardoor een vertrek de logische optie bleek. Serie A-club Empoli heeft in het contract van de controleur een optie tot koop bedongen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!