Nieuws

Wisselende reacties over aanstaande Til-transfer: 'Waarom zijn mensen niet blij?'

Wisselende reacties over aanstaande Til-transfer: 'Waarom zijn mensen niet blij?'

03-07-2022 13:26 Laatste update: 13:26
1

Op Twitter wordt er volop gereageerd op de aanstaande transfer van Guus Til van Spartak Moskou naar PSV. De spelverdeler is hard op weg naar Eindhoven, na het doorstaan van de medische keuring. Sommige voetbalfans nemen het de aanvallende middenvelder kwalijk over te stappen naar de rivaal uit Eindhoven, na afgelopen seizoen voor Feyenoord te hebben gespeeld.

De pikante transfer nadert zijn afronding, waardoor 'Guus Til' inmiddels trending is op Twitter. PSV-supporters plaatsen hun vraagtekens bij zijn komst, aangezien de Eindhovenaren al de beschikking hebben over de nodige creatievelingen op het middenveld. 'Waarom zijn mensen eigenlijk niet blij met Guus Til als versterking voor PSV? Het was de topscorer van Feyenoord vorig seizoen en PSV lijkt er niets voor hoeven te betalen. Wat is het risico?', schrijft een Twitteraar.

Volgens anderen is met het aantrekken van Til volstrekt onduidelijk wat voor voetbal Ruud van Nistelrooy bij PSV gaat spelen. Feyenoord verliest 66% van zijn Oranje-internationals, doelt Martijn Daamen haarfijn op het naderende afscheid van Tyrell Malacia naar Manchester United en dus de spelmaker naar de Eindhovenaren. 'Guus Til uit de Bijlmer is toch niet helemaal decadent genoeg voor ons', schrijft een fanaccount van Feyenoord tot slot.