Reactie

Dit zegt Feyenoorder Quinten Timber over de historische vernedering van Ajax

Dit zegt Feyenoorder Quinten Timber over de historische vernedering van Ajax

7 april - 17:06

In een ongekende vertoning heeft Feyenoord de Klassieker tegen Ajax met een verbluffende 6-0 gewonnen. Quinten Timber, die ooit de jeugdopleiding van Ajax doorliep en nu het middenveld van Feyenoord domineert, kon zijn vreugde niet verbergen. Eerder had Feyenoord al met 4-0 gewonnen in Amsterdam, waardoor de totaalscore over twee wedstrijden op 10-0 komt te staan.

Timber maakte zelf de 5-0 en sprak na afloop met ESPN. "Uit 4-0 winnen, thuis 6-0, tweekeer de nul gehouden, 10-0 in totaal. Dat kan er zeker mee door", grapte hij. Zijn tevredenheid was groot, vooral gezien de manier waarop Feyenoord reageerde na het recente gelijkspel tegen FC Volendam. "Ik heb genoten. Tijdens de wedstrijd blijf je gefocust, maar kijk nu eens rond. Iedereen viert feest, ik denk dat het in heel Rotterdam feest is. Ik zag dit niet aankomen. We willen altijd reageren na een minder resultaat."

"Ik denk dat we het vandaag uitstekend gedaan hebben en een goede reactie hebben gegeven", besluit Timber. "We wilden het laten zien aan de fans."