Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax uitgezonden?

3 april - 18:55 Laatste update: 7 april - 07:16

Zondagmiddag is het weer tijd voor de meest beladen wedstrijd van het Nederlandse profvoetbal: de Klassieker! Feyenoord neemt het thuis op tegen Ajax. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De verhoudingen tussen Feyenoord en Ajax zijn dit seizoen enorm. De Rotterdammers staan momenteel op de tweede plaats, met een virtuele achterstand van zeven punten op koploper PSV. Ajax beleeft een dramatisch seizoen, zowel bestuurlijk als sportief, en is de nummer vijf van de Eredivisie.

De ontmoeting in Amsterdam eindigde eerder dit seizoen in een klinkende 0-4 overwinning voor Feyenoord. De Rotterdammers kunnen voor het eerst sinds 2000/2001 twee keer in één seizoen van Ajax winnen. Met de vele afwezigen die Ajax heeft, waaronder Brian Brobbey (waarschijnlijk), Jordan Henderson en Steven Berghuis, lijkt dat ook een reëel scenario. De Amsterdammers zullen er echter alles aan doen om Europees voetbal te behalen en de rivaal pijn te doen.

Live Feyenoord - Ajax kijken

Feyenoord – Ajax begint zondag 7 april om 14.30 uur in De Kuip. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.