Nieuws

Waar en hoe laat wordt PEC Zwolle - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PEC Zwolle - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

26 maart - 15:42

Voor Ajax staat komende zondag de eerste wedstrijd na de interlandperiode op het programma. De Amsterdammers gaan op bezoek bij PEC Zwolle. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live PEC Zwolle - Ajax kijken

Ajax leverede voor het eerst sinds 2012 geen enkele speler aan het Nederlands elftal. Brian Brobbey zat aanvankelijk bij de selectie, maar de spits moest zich geblesseerd afmelden. Daarom vertrokken alleen Jordan Henderson, Borna Sosa, Benjamin Tahirovic, Kristian Hlynsson en Ar’jany Martha voor hun interlandverplichtingen.

Ajax staat momenteel op de vijfde plaats in de Eredivisie, een plek die, wanneer Feyenoord de beker wint, een ticket voor de voorronde van de Conference League oplevert. De achterstand op nummer vier AZ, dat in dat geval de Europa League ingaat, bedraagt maar liefst acht punten. PEC is de huidige nummer dertien en hoopt zich in het restant van het seizoen definitief veilig te spelen. De vorige onderlinge ontmoeting dit seizoen eindigde in de Johan Cruijff ArenA in een 2-2 gelijkspel.

Op welke zender is PEC Zwolle - Ajax te zien?

PEC Zwolle – Ajax begint zondag 31 maart om 12.15 uur op ESPN 2. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.